Your browser does not support JavaScript!
slider1

Прочети още за нас

Адванст Джи Пи Ес Технолоджи е фирма, специализирала се в разработката, внедряването и поддръжката на интелигентни системи за мониторинг, контрол и управление на автомобилни паркове и механизацията. Решенията, които предлагаме, са базирани на GPS позициониране, GSM комуникация, RFID датчици, CAN bus прочит на данни, Dallas сензори за температурен контрол, GARMIN навигации и други видове модерни технологии.

Оборудването и специализарният софтуер – GPS Logistic – са създадени да отговорят на широк спектър от потребности на фирмите от българския транспортен бизнес, строителните компании, търговските представителства и компаниите, занимаващи се с други дейности.

Фирмата разполага със собствени развоен и производствен отдел, които се грижат за надеждността, качеството и функционалността на предлаганото оборудване. Главните центрове за монтаж и поддръжка на изделията са в София, Пловдив, Бургас, Разград, Шумен, а сервизното покритие на цялата територия на страната се осъществява от мобилни технически екипи.

AGT_1

След-продажбеното обслужване, обучението на потребителите, както и консултацииите по различни въпроси, се насочват към търговските консултанти и операторите от call центъра на фирмата. Предвидени са няколко варианта за връзка с отделите по поддръжката – чрез чат в GPS Logistic, чрез e-mail до support@gpslogistic.net или чрез обаждане на телефон 0700 31 013.

Системата GPS Logistic и големият брой функции, които тя изпълнява, са плод на дълго-годишния труд на IT отдела на фирмата, както и на стремежа да се внедрят ключовите добри практики и полезни инструменти, с цел максималното улесняване на потребителите при работата със софтуера.

Работата в затворен производствен цикъл позволява на Адванст Джи Пи Ес Технолоджи винаги да бъде в крак с най-новите технологии на пазара и да ги внедрява своевременно в своя водещ продукт – системата GPS Logistic.