Your browser does not support JavaScript!
slider1

История на фирмата

Адванст Джи Пи Ес Технолоджи ООД стартира официално своята дейност на 12.10.2009 г.  Специалистите на фирмата имат опит в областта на системите за GPS наблюдение от по десет – петнадесет години преди да вземат решение, че българският пазар има нужда от качествена услуга за контрол и управление на автомобилен парк – каквато представлява системата GPS Logistic.

Познавайки конкретните проблеми, с които се сблъскват собствениците на автомобилни паркове, инжинерите на компанията решават да насочат фокуса на GPS Logistic именно към тях. И по-точно, да създадат система, която да бъде лесна за работа и достъпна за нуждите на голяма част от отделите на Клиентите – мениджмънт, счетоводство, спедитори, търговски представители и др. GPS Logistic е удобен инструмент за намаляване на комуникацията между отделите, водене на надежден архив от документация, изготвяне на справки относно разходи и очаквани приходи, както и осигуряване на  надежден контрол и координация на ежедневната дейност на служителите на Клиентите.

Визията на основателите на Адванст Джи Пи Ес Технолоджи ООД е да продължат да осъвършенстват системата – хардуерно и софтуерно – за което говори и непрестанното въвждане на нови услуги към текущия пакет. Част от новостите са: деклариране на тол такси през GPS тракер за България и Унгария, разпознаване на прикачено оборудване към влекач или машина – като например: ремаркета, селскостопански инвентар, периодично дистанционно изтегляне на данни от тахограф и др.